Унапређена орах-лептир за Електрични скутер INOKIM OXO OX за Пооштравања Система Склапање Барашковой навртке од нерђајућег челика 304

Бициклизам

w390366

У присуству

дин.596
дин.1 425

ИСТИЧЕ ПРЕ КУПОВИНЕ

Због посебних околности превоз може да буде одложено сада, и

* Ова орах погодан за INOKIM OXO / OX за пооштравања система савијања.Површина оригиналном матице превише глатка, да јој је тешко завинчивать, посебно влажном руком.Са овом новом навртка лако рукује, она ће учинити систем склапање више чврста и стабилна.

* На фотографијама постоје одступања у боји, због разлика између опремом за приказивање /камере / софтвером.Молимо вас, проверите да ли вам је познато о томе, одступања у боји, а ако ви кажете "не волим ову боју" или "боја није као на фотографијама", "Тако ми је потребно да се врати то", жао ми је, ја не поддержу свој захтев.

* Цена не укључује било какве царинске таксе/пореза/ПДВ-а. постоји извесна вероватноћа да производ ће бити тестиран обичај, ако је ваш пакет верификован, потребно је да плати царинске дажбине и сами.Ја не знам одређеног стандарда царинске тарифе.Треба питати о царинској агенција за ваше земље.

* Заснива на најновијим правилима опорезивања ПДВ, унетих у земљама ЕУ и Северне Ирске, Велика Британија:

1. Ако је сума поруџбине износи мање од 150 евра, ПДВ ће бити додата на цену аутоматски, када клијенти ће производити плаћање на Алиекпресс.Пореска управа ће вам наплатити са клијентима ПДВ-а два пута.

2. Ако је збир налога већа од 150 еур, ПДВ се не додаје на цену приликом плаћања купцима на Алиекпресс, чак и ако купци бирају онлајн-начин испоруке Арабскиј, као што су стандардна испорука Арабскиј, или оффлине-начин екпресс испоруке, као што су Федек. Пореска управа наплаћује са купцима ПДВ-а за царињење парцеле, ако користимо уобичајен начин испоруке, или ми користимо наш посебан начин испоруке, да би били сигурни да не морате да платите ПДВ за то, али посебан начин испоруке драги, потребно је да контактирате са нама, да плати додатне трошкове испоруке, у супротном ми не брод робу.У овој ситуацији, посебан начин испоруке траје око 20 дана или дуже, ви не можете да пратите слање у првих 10-15 дана, док УПС не дају га.

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Број модела: oxo

Ознаке: прибор за електричне скутер inokim ox, резервни делови за електрични скутер ox елецтриц, орах-лептир од 304 нерђајућег челика