50 ком. за изградњу, кућни Салон, четка за чишћење трепавица, хемијска завивка, И у облику слова у вакцинацију, за вишекратну употребу професионални мини преносни

Шминка

w31121

У присуству

дин.440
дин.587

Подршка Дропсхиппинг у формату ЦСВ/ЕКЦЕЛ

Опис:

【Садржај паковања】 добићете 50 ком. транспарентне мини-четке за трепавице И-обликована облика, величине око 4,5к3,3 цм/1,77x1,3 инча (ДхШ), довољан број за дуготрајну употребу.

【БЕЗБЕДАН МАТЕРИЈАЛ】 Y-облика четка за трепавице направљен од безбедног и еколошки чисте пластике, јак, њен тешко да се пробије, глатка и лако моющаяся, лака за коришћење.

【Нескользящая пен】 Пен Y-обликована четке за трепавице има нескользящую структуру која олакшава задржавање четке за трепавице, лако држање и чини процес хемијске пермс лакше и згодније.

【ШИРОКУ ПРИМЕНУ】Погодна за различите облике очију, може да нежно опште је прихваћено да укине и увијте природне трепавице од корена, погодан за салонима шминке и кућну употребу.

【Лако носити са собом】 Компактан дизајн лак за складиштење и носите, једноставан, лако можете да га ставите у косметичку, одличан за куће и путовања.

Опције:

Материјал: пластика

Боја: провидна

Величина (ДхШ): око 4,5к3,3 цм/1,77x1,3 инча

Број: 50 ком./упак.

Пакет укључује:

50 ком. к четка за трепавице

Напомена:

1. Због разлике у светлу и екран боја производа може мало разликовати од представљени на фотографијама.

2. Могућа су одступања од 1-2 цм, због ручног мерења.

Напомена:

1. Због разлике између различитих монитора слика не може да одражава стварни боја производа.Ми гарантујемо, да је стил ће бити исти као што је приказано на фотографијама, али не исти на различитим телима, као и на моделу.

2. Упоредите величине делова са вашим, молим вас, дозволите 2-4 цм разликовати од-за ручно мерење одеће, хвала, све димензије у цм и имајте на уму да 1 цм = 0,39 инча

1) Ми примамо уплате преко Алипаи, West Union, TT. Све главне кредитне картице су прихваћене кроз сигурно плаћање процес ЕСЦРОВ.

2. Ако не можете да поставите свој налог одмах након затварања аукције, молимо вас, сачекајте неколико минута и покушајте поново. Уплате морају бити завршени у року од 3 дана.

1) Испорука широм света. (Осим неких земаља и APO/FPO)

ДХЛ УПС ТНТ, Федек траје 3-7 дана, ЕМС траје 8-12 дана.Аир маил захтева 2-8 недеља.Али сви они зависе од земље испоруке.

2) Време испоруке услуге је обезбеђен од стране превозника, а не укључује викендом и празницима.Време испоруке може да се мења, посебно у сезони годишњих одмора.

1) да Благовремено потврда купца ће бити високо оцењен након пријема робе.

2) Пошто ваше повратне информације је веома важно за развој нашег пословања, ми смо искрено позивамо вас да оставите позитиван преглед за нас, ако сте задовољни са нашим производом и услугом.

3) Молимо вас да нас контактирате пре него што напусти негативне или неутралне преглед.Ми ћемо радити са вама на решењу свих проблема.Хвала на разумевању!

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Име бренда: НАБАВИТЕ КУЋИ
  • Број комада: КОМБИНОВАНИ
  • Број: 50шт
  • Материјал ручке: Пластика
  • Порекло: Кини
  • Тип производа: Четка за шминку
  • Користи се са: Трепавице
  • Материјал четке: Пластика