Линија за бициклистичких паока, алат за убацивање ниппеля за бициклистичких паока, двосмерна бициклистичка мерни алат за направити задржавања шраф од нерђајућег челика

Бициклизам

w388265

У присуству

дин.297
дин.437

Линија за бициклистичких паока на Алат за уметање ниппеля за бициклистичких паока од нерђајућег челика, Двосмерна бициклистичка мерни алат за направити задржавања шрафа

Тип 1 Феатуре: 1. НАПРАВЉЕН од нерђајућег ЧЕЛИКА: Линија за бициклистичких паока је направљена од високо квалитетног материјала, од нерђајућег челика, трајан и трајна, да га није лако оштетити.

2. МЕРНИ алат: Линија за бициклистичких паока може да измери пречник направити задржавања завртња, који је професионални мерења алат за бицикл.

3. ДВОСТРАНО ШТАМПАЊЕ: линија за бициклистичких паока од нерђајућег челика је дизајниран за двострано штампање, једноставан за мерење и издржљив.

4. ЈЕДНОСТАВАН ЗА УПОТРЕБУ: Двосмерни линија за бициклистичких паока на практичан, једноставан за употребу и лак за коришћење.

5. ДОБРО ПРОСМАТРИВАЕМАЯ: Двосмерни линија за бициклистичких паока има јасне слова, и то је лако да видите, да пружа најбоље искуство коришћења.

Опције:

Тип производа: Линија за бициклистичких паока

Материјал: нерђајући челик

Слање листа: 1 к линија за бициклистичких паока

Карактеристике типа 2

Квалитетан материјал: Направљена од високо квалитетног нерђајућег челика, алат за убацивање ниппеля за бициклистичких паока чврст, издржљив, поуздан, практичан и има дуг век трајања.

Заштита од корозије: Захваљујући высококачественному материјал, алат за инсталацију ниппеля за бициклистичких паока од нерђајућег челика, отпорна на хабање, отпоран на корозију, нерђајући челик.

Лак за коришћење: Алат за уклањање ниппеля са бициклистичке жица има једноставан дизајн, је једноставан за коришћење и руковање, пружа вам удобно коришћење.

Широку примену: Средство за уклањање ниппеля са жица бициклистичке точкови погодан за дим, скидања и инсталације бициклистичких паока, то је неопходан алат за корекцију обода бициклистичке точка.

Садржај: Уређај за инсталације ниппеля са говорио за подешавање поправку бицикла садржи један винтовое бургија, три стопорных прстена, два шрафа и један од хек кључ, који може да задовољи ваше потребе.

Опције

Тип производа: Уређај за уклањање ниппеля са говорио за бицикл

Материјал: нерђајући челик

Тежина: око 20 г / 0,71 оз

Слање листа

1 к шраф савет

3 к стопорное прстен

2 к завртањ

1 к хек кључ

Можда ће вам се свидети овај клик да бисте добили попуст..........

У вези плаћања:

Ми подржавамо следеће начине плаћања.Све исплате су направљене на Алиекпресс, обрађују Алипаи.

1) Ми прихватамо Алипаи, West Union, TT. Све главне кредитне картице су прихваћене кроз сигурну систем условног депонирования.

2) Уплата мора бити извршена у року од 3 дана од дана поруџбине.

3) Ако не можете да поставите свој налог одмах након затварања аукције, молимо вас, сачекајте неколико минута и покушајте поново. Уплате морају бити завршени у року од 3 дана.

О достави:

1. Испорука широм света. (Осим неких земаља и APO/FPO)

2. Поруџбине се обрађују благовремено након потврде о уплати.

3. Шаљемо само на адресе налога.Адреса вашег налога мора да се подудара са адресом испоруке.

4. Представљене слике не одговарају стварним робу и дати су само за референцу.

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Тип: Мултифункционални алат
  • Функција: Владар са велосипедными жица