Minnaaoo Новина За Ксиаоми Робот Баттери 14,4 В 1Ц STYTJ01ZHM Mi Jia Mi Усисивач За Завијајући Робот за Чишћење Замена Батерије Г1

Батерије

w6798

У присуству

дин.25 140
дин.50 281

Добре вести:

Од данас све производе у овој продавници се шаљу авионом.Производ ће стићи пре него што се очекивало!

Област примене:

Компатибилан са: За Ксиаоми Mijia Mi Подметально-уборочный робот-усисивач 1Ц

Савети:

Нове литијум-јонске батерије морају да буду ПОТПУНО УЗДИЗАЛИ и ПОТПУНО ИСПУШТАЈУ 2-3 пута, пре него што ће бити ПОТПУНО КОНДИЦИОНИРОВАНЫ.Молимо вас, имајте на уму да комплетан перформансе и трајност новог литијум-ионного батерије се постиже тек после 2-3 пуних циклуса пуњења и пражњења.После 2-3 циклуса вам више никада нећете морати да ажурирате батерију!

О логистици:

1. Неке методе логистике испоруке у овој продавници нису наведене у детаљима поруџбине.Можете https://www.17track.net/zh-cn / Овај веб сајт садржи информације о праћењу захтева; Јер акумулатори се односе на специјалним производима, ми ћемо изабрати различите канале за слање пакета у зависности од износа вашег налога или тежине производа (неки канали не садрже информације о праћењу);

2. Због различитих канала транспорта у различитим земљама, рокови ће бити различити.Као по правилу, можете добити робу у року од 10-75 дана.Ако имате било каквих питања, можете консултовати са нашим особљем онлајн-сервиса

О слању:

1. Широм света. (Осим неких земаља и APO/FPO)

2. Поруџбине се обрађују благовремено након потврде о уплати.

3. Шаљемо само на адресе налога.Адреса вашег налога мора да испуни вашу адресу испоруке.

4. Ове слике не одговарају стварном робу и дати су само за референцу.

5. УСЛУГА испоруке у време испоруке је обезбеђен од стране превозника, а не укључује викендом и празницима.Време испоруке може да се мења, посебно у сезони годишњих одмора.

6. Ако сте добили пакет за обрачун дана од дана плаћања, молимо вас да нас контактирате.Ми се прати за слања и да ће вас контактирати у најкраћем могућем року одговорити.Наш циљ је задовољство купаца!

7. Због разлика у статусу и доступно на лагеру за тај тренутак у времену, ми ћемо брод ваш производ са нашег првог расположивог магацина за брзу испоруку.

Гаранција:

1. Ограничена гаранција на оштећене производи (осим производа, оштећене и/или лошег квалитета приликом пријема).На прибор обезбеђен гаранција.

2. О неисправне робе треба да обавести и врати их у току гарантног рока (и по могућности у оригиналном паковању).Морате да нам кажете, шта је недостатак, и извештај број вашег налога.Ми не ремонтируем и не замењује роба са истекао гаранцијом.

Слажете се са свим горе наведеним правилима наведеним након регистрације налога на Алиекпресс!

Повраћај новчаних средстава:

1. Све ставке морају бити враћен у оригиналном паковању, а ви треба да нам обезбеди број за праћење испоруке, специфичан узрок леђа и ваш налог.

2. МИ ћемо вам вратити пуну цену победнику приликом пријема робе у свом изворном стању и паковању са свим компонентама и прибором у пакету, након што купац и продавац аннулируют трансакцију на Алиекпресс.Или можете наручити замену.

3. Узмемо на себе све трошкове испоруке, уколико производ (а) не одговара прогласила.

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-08-16

    налог примљен

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Комплет: Комплет 3
  • Модел 3: За ксиаоми Roidmi Еве Плус
  • Величина: Prismatic
  • Број модела: За Ксиаоми Lydsto Р1
  • Променљивог батерија: ДА
  • Номинални капацитет: 12800 мах
  • Порекло: Кини
  • Модел 2: За Ксиаоми Viomi С9
  • Модел: За Ксиаоми Lydsto Р1
  • Тип скупа: Само батерије
  • Број батерије: 1
  • Име бренда: MINNAAOO
  • Тип: Литијум-јонска

Ознаке: батерија за робота