Ватерпрооф бележница, записывающий на киши, водоотпорна бележница, џепни лаптоп од камена папира, бележница за белешке у било ком времену

Свеске и бележнице

w64625

У присуству

дин.53
дин.582

Карактеристике:

Главна предност овог уређаја је његова отпорност на воду, што вам омогућава да пишу и записују у свим временским условима, без бриге о томе шта је ваш лаптоп горе.

Овај водоотпоран лаптоп, направљена од материјала stone папир, је издржљива и еколошки опција за оне који брину о дуговечности.

Овај лаптоп је идеалан за студенте, професионалце, љубитеље активног одмора, и за све којима је потребно да се белешке у покрету. Он је потребан свима који цене практичност и удобност.

Да ли сте у кампу, пешем туризму или је једноставно пао под пада киша, овај водоотпоран лаптоп је идеалан за активан одмор и може да се користи у било којим условима.

Захваљујући лаконичному и савременог дизајна овај водоотпоран бележница није само функционална, али и моден, што га чини одличан додатак вашем свакодневном носите.Кључне речи: водоотпоран бележница, стоне папир, водоотпоран, за улице, еко-пријатељски.

Техничке карактеристике:

Материјал: папир

Боја: црна/зелена/браон

Величина: око 7,6кс12,7 цм/2,99x4,99 унутра

У комплет испоруке је укључено:

1 ком. бележница

Напомена:

Молим вас, дозволите грешка у 1-2 цм због ручног мерења.Молимо вас, проверите да ли сте не смета, пре него што се кладите.

Због разлике између различитих монитора слика не може да одражава стварни боја производа.Хвала!

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Тип: Школски дневници
  • Број модела: Бележница
  • Материјал корица: ПВЦ