1С Мицро УСБ 1А 4,2 3,7 В В 3,6 В 18650 Литијумска Батерија Соларна Пуњење Накнада Модул Пуњача TP4056 Литијум-јонска Полимер са Заштитом

Батерије

w5423

У присуству

дин.48
дин.71

Карактеристике:

1. Користите квалитетне материјале са гарантованим квалитетом

2. Заштита од преоптерећења за импульсу и обрнуто пражњења чини интернет сигурније

3. Улаз терминал је опремљен са конектором МИЦРО УСБ, који се могу директно користити као улазни за пуњење литијумске батерије уз помоћ пуњача за мобилни телефон

4. Лак за коришћење

5. Широк спектар примене, укључујући заштиту од пуњења и пражњења 18650 и полимер-литијумске батерије напон од 3,6-3,7 В. Такође се могу користити један или више паралелне везе

Опције:

Улазни напон: 5 У

Напон искључења пуњења: 4,2 ± 1%

Максимална струја пуњења: 1000 мА

Напон заштиту од претераног пражњења батерије: 2,5 У

Струја заштиту од преоптерећења напона батерије: 3А

Величина пцб: 26,06 * 14,47 мм

Будите опрезни:

1. У првом повезивање батерије може изостати излазни напон између излаза OUT + и OUT -. У то време повезује напон 5 У

2. Ланац заштите може да се активира приликом пуњења.Ако је батерија у кратком од B + B -, а затим повезан, његова такође је потребно да напуните да активирате ланац заштите.Када користите пуњач за мобилни телефон за унос података имајте на уму да је пуњач би требало да дају напон 1 А или више, у супротном, то не може да се правилно

3. База МИНИ УСБ и панел +- пад поред ње су инпута напајање терминала повезаних на напону 5. В. B+ повезан са позитивном электроду литијумске батерије, а B - повезан са негативним электроду литијумске батерије.Излаз + и ИЗЛАЗ - повезују оптерећења, као што су позитивна и негативна електроде мобилне усилительной накнаде или других оптерећења.

4. Повежите батерија B + B -, убаците пуњач телефона у матичну плочу УСБ, и индикатор Л1 ће горети током пуњења, као индикатор Л2 - када је потпуно напуњена. (Када индикатор Л2 гори, као индикатор Л1 брзо трепери, то указује на приближавање стања засићења.)

Упутства/мере предострожности

1. Амперметр за мерење струје може да буде повезан само доследно до улазних клемме 5 на плочи пуњења.

2. Струја пуњења по могућству треба да буде 0,37 Са од капацитета батерије, да у 0,37 пута већи капацитет.На пример, за батерије са капацитетом од 1000 мах довољно струје пуњења 400.Превише висока брзина пуњења доводи до лоших резултата и још више пада напона батерије након пуњења!

3. Прикључна жица за пуњење не би требало да буде сувише танак или дугом.Ово једињење има висок отпор.Ако је превише танак, напон батерије након прања пасти јачи.

4.Ит је најбоље да имају добар контакт са батеријом.У супротном, после прања напон батерије падне јачи.

5. Ако улазни напон 5 У превише висок, на пример 5,2 или чак 5,5, то ће довести до тога да се струја пуњења ће бити мање од 1000 мА, што је нормално.На високом напону чип се загрева и аутоматски смањује струја пуњења, спречава сагоревање чипа.Обично током рада чип одаје топлоту око 60 степени.На крају крајева, пуњења струја висок.

6. Повратне улазне везе немају утицаја на закључани, али повратне викенд везе (са стране батерије) могу да се спали закључани.

У комплет испоруке је укључено:

модул пуњења-пражњења батерије * 1

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Име бренда: occkic
  • Материјал: аморфног силицијума
  • Тип: Соларни елементи
  • Број елемената: 1
  • Порекло: Кини
  • Складној соларни панел: No
  • Број модела: модул соларне пуњење 18650 4.2V3.7V3.6В
  • Номинални капацитет: 1000 мА
  • Број панела: 0
  • Флексибилна соларна панела: No
  • Величина: 2.00cm*1.00cm*1.00cm