1/3/5/10 Ком Ауто Алат За Замену Уља У течности Кочница Квачило Пумпа За Замену Уља Комплет Алата За Нафтне Кочнице Празан Драин Маслоотводчик

Изнашиваемые детаље

w5224

У присуству

дин.169
дин.259

Аутоматско Алат За Замену Уља За Кочнице течност Возила Пумпа За Замену Уља Квачила Сет Алата За Кочнице Уље Празан Драин Маслоотводчик

Карактеристике:

* 1. 100% потпуно нов

* 2. Замените арматуре за кочионог уља и посебне прикључни алати за кочнице уље цеви.

* 3. Фино рад и висок квалитет.

* 4. Добра трајност и отпорност на корозију.

Опис:

* 1. Примена: поправка аутомобила

* 2. Димензије: 5,0к1,5к1,0 цм

* 3. Број: 5 ком./компл.

1. Имате 7 дана да контактирате са нама, и 30 дана да врати робу од датума пријема.Ако овај производ је на располагању више од 7 дана, он сматра да користе, и МИ не донесе вам ПОВРАЋАЈ новца ИЛИ ЗАМЕНУ.Нема изузетака!Схиппинг трошкови су плаћени од стране продавца и купца на пола.

2. Све су враћене робе морају бити у оригиналном паковању, а ви треба да нам обезбеди број за праћење испоруке, специфичан узрок леђа и број вашег налога.

3. Ми ћемо вам вратити укупан износ победничког понуде приликом пријема робе у свом изворном стању и паковању са свим комплектующими и прибором у пакету, након што купац и продавац аннулируют трансакцију са Алиекпресс.Или можете наручити замену.

4. Следећа ситуација не одговара политици за повраћај новца:

1) Купци наредили неисправне робе.

2) Производи су вештачки оштећени клијентима

3) Код купаца далеко делови

1. Ваше повратне информације је веома важно за нас, ми смо искрено позивамо вас да оставите нам 5 звездица позитивно мишљење, ако сте задовољни нашим производима и услугама.

2. То је највећа мотивација за нас да постану јачи и да понудимо нову робу бољег квалитета.Хвала вам на подршци.

3. Ако имате било каквих проблема са нашим робу или услугу, молим вас, не устручавајте се да нас контактирате у било које време, пре него што напусти негативне повратне информације.Ми ћемо вам понудити најбоље решење, комуникација може да реши све.

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини

Ознаке: аутоматска кочница аутомобила