5 секунди Инстант антивозрастного креме за лице за уклањање бора, дизање кожу

Лепота и здравље

w387241

У присуству

дин.207
дин.415

у фокусу

Већина жена после 25 година имају заједничке проблеме са пигментацией, лице жуто, кожа хриплая.Овај избељивање крема садржи есенцијалне активни састојци, чија радња може трајати и дуже време.

Продире дубоко у кожу, побољшава лош тен, смањује пигментације коже.Разређивање пеге, он може олакшати кожу, да ублажи заноктице, омекшава кожу, смањити жути и затамњивања, као и да очисти поре.Након дуже употребе може поблекнуть или уклоните пеге,

Серија мрље на лицу, као што су жута мрља кранови и спот лептири, може да подигне кожу, да јој бела, мека, влажна и глатка, као и да кожу сија молодостью изнутра.

Напомена:

1. Спавајте довољно, избегавајте зачињене хране и алкохола и једу више хране богате витамином Ц, као што су воће и поврће.

2. Када кожи нема довољно воде, лице не може ефикасно да га апсорбује и не може да допринесе нормалан метаболизам пигмента.Дакле, када уклоните пеге треба обратити пажњу на регидратацию лица.

3. Разлог образовања и дубина пигментације су различити, тако да ефекат варира од особе до особе и захтева стрпљење.Препоручује се да се продужи коришћење, када не радите у кратком времену, и у исто време са њим може да постигне добре резултате за кратко време.Такође, треба инсистирати на употреби га за обезбеђење.

Топло метаболизам треба процесу, под нормалним околностима, 28 дана у недељи најмање четири циклуса, кожа ће метаболизироваться чисте, тако да, најмање, четири боце, ефекат је очигледан.

објасните:

Након чишћења, нанесите ујутру и увече потребну количину креме на печат, онда да масирам и впитайте по оттиску.

Информације о производу:

Тип коже: све врсте коже

Опис производа

Рок трајања: три године

Категорија емулзије / креме: гел

Садржај нето: 5 г / г 15 / 30 г / 50 г

Ефикасност: бељење, контрола масти, уклањање пеге

Ефекат: анти-агинг, хидратантна, хранљива

-Састојци:

Вода, карбомер, пропилен гликол, наночестице силицијума, полипептид, витамин Е, хијалуронска киселина, колагена, МИТ, феноксиэтанол

Паковање:

1 × крема за избељивање и уклањање пеге

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • НЕТО ТЕЖИНА: 50 мл
  • Тип производа: Крема
  • Функција: Анти-агинг
  • Земља/регион производње: Кина
  • Порекло: Кини
  • Пол: Женски
  • Име бренда: YRFKT
  • Број комада: Једна јединица
  • Употреба: Лице