Надувавање Базена Са Пловка За Пиће Пиво, Стони Хладњак За Авокадо И Ананаса, Подстаканник За Игре у Воду, Поплавковый Касета за Забаву у Базену

Спортови на води

w381754

У присуству

дин.68
дин.140

Поплавковый Послужавник за Флаше Пића, нон-надувавање Постоље за Чаше за Пиће У Базену, Сто-фрижидер, Базен са Ананасом и Авокадо, Плажа Прибор За Журке

Карактеристика:

1. Висок квалитет: Нови тип надувавање сталак за пића, направљен од високо квалитетног ПВЦ-а, погодан за журке поред базена, плаже одмор или спа одмор.Висок квалитет, трајност и крепкость!

2. Више примена: Ако планирате забаву поред базена, плажа одмор за викенд или једноставно желите да уживате у мирном одмору у бањи, онда овај производ је савршен за вас.

3. Безбедно складиштење: Безбедно складиштење производа, укључујући многе уграђене полице за конзерве и боце, места за храну и грицкалице.

4. Конструкција вентила: нема потребе за компликованим подешавањима!Наши дупле вентили поједностављују живот и да ће обезбедити спремност да се за само неколико секунди!Пре затварања вентила од подметачи за чаше за пиће неће изаћи ваздух.

5. Гаранција задовољства: Ми се трудимо да обезбеди сваком клијенту највиши ниво услуга клијентима, да вам обезбеди пријатно искуство куповине.Ако имате било каквих питања или вам је потребна помоћ, молимо не устручавајте се да нас контактирате директно.

Спецификација:

Порекло: Кини

Величина ананаса: око 85x55 цм /33,46x21,65 унутра

Величина авокадо: око 65x50 цм /25,59x19,69 унутра

Материјал: еколошки ПВЦ

Напомена:

Због различитих монитора и светлосног ефекта стварни боја производа може мало разликовати од боје, представљени на фотографијама.Хвала!

Молим вас, дозволите одступање мерења на 1-2 цм због ручног мерења.

1 к плутајући подстаканник

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-09-08

    Лош сервис Испорука месец дана пре שיצא испорука доплата на крају месеца. Не препоручује се нареди, под условом да

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Тип: Надувавање плутајући низ
  • Број модела: Плутајући послужавник за флаше пића
  • Порекло: Кини