Дроссельная амортизера VSETT и НФЦ картица за VSETT 8 8+ 9 9+ 10+ 11+ Приказ електрични скутер ЗЕРО 8 9 10 8К 10К Z8PRO са лед ускорителем

Бициклизам

w377162

У присуству

дин.23 998
дин.39 998

Мере предострожности пре куповине

* То је дроссельная амортизера VSETT и НФЦ картица за електрични скутери серије VSETT, укључујући VSETT 8/8+/9/9+/10+/11+( Модел 60В) за скутере серије ЗЕРО, укључује ЗЕРО 8/9/10/8 x /10К/Z8PRO, GRACE 8/9/10, SPEEDUAL/МИНИ, али не ради са ЗЕРО 11X/SPEEDUAL ПЛУС.

* Такође односи и на друге скутерам, производимым у нашој фабрици, као што KUGOO X1 / Г1, и одговарајућег модела Quick Волт /Еко Speed / Ecobee / Country man / Turbowheel / Apollo / Го греен / Muvter / Techlife и тако даље.Поред поменутих мном скутера, који топло препоручујем да не купују, ја не знам ништа о вашем скутер, ја не могу да вам дам никакве корисне информације и, очигледно, не знам шта ће се десити када сте га замените.Наравно, ја не ћу узети на себе никакву одговорност у овом случају, хвала на разумевању.

* Серија vset подржава НФЦ (Неар Фиелд Цоммуницатион).То значи да можете да укључите скутер са свог телефона, али вам је потребно да проверите да ли ваш телефон има функцију НФЦ и подржава управљање скутером.Можда неки телефони имају функцију NFC, али не може да вози мотоцикл, на пример ипхоне 11.

* Подржани ниво напона: 24 /36 У /48 / 52 / 60, тако да морам још једном да вас подсетим: он није погодан за ЗЕРО 11X /SPEEDUAL ПЛУС.

* Утикач је 6-контакт модел.

* Ми не пружају алате за инсталацију и не пружамо везе/инструкције/упутства, молимо вас да инсталирате са опрезом.Инсталација и подешавање овог производа захтева висок ниво практичних вештина и знања у области електротехнике, ако не поседују овим вештинама, молимо вас да консултујете професионалног механичара.

* Пре почетак рада уверите се да су сви шрафови су затегнути.

Цена не укључује царине и порезе.Постоји извесна вероватноћа да производ ће бити тестиран обичај, и ако је ваш пакет ће бити верификован, мораћете да плати царинске таксе сами.Ја не знам тачно тарифа.Потребно је да се разјасни у царинском агенција за ваше земље.

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-09-07

    Ради савршено на vsett 11 + подешен нфц, све је савршено

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини