Професионалне опреме за електро Обжим електричне жице увијање електричне жице, окретан конектор за кривудавим, Ручни алати

Ручни алати

w3010

У присуству

дин.893
дин.1 567

О овом производу:

Скручиватель жице - универзални алат за повезивање жица са већином жице капе са крилима или без њих, укључујући и црвене, наранџасте, жуте, браон и плаве.Алат за увртање жица - потребна опрема и савршен избор за електричаре.

Проволочный бушење долази са патроном 1/4 инча, који је погодан за већину обичних дрелей и погонске гнезда.Овај проволочный бушење може бити активирани од стране помоћу жичане или батерије сверлильного станка без додатне опреме или опреме.

Алат за увртање жица је веома једноставан за инсталацију и коришћење.Он може ефикасно уклонити бол руке и напади руке после дуже употребе и значајно побољшати ефикасност рада.

Алат за увртање жица направљена од високо квалитетног полимера материјала високе густине, који је довољно јак за дуготрајну употребу. Мали и преносив, вире твистер заузима веома мало простора и омогућава да урадите више са мање.

Проволочный скручиватель за бушилице погодан за готово било који тип или марке соединителя од тордиране жице и дизајниран је да обезбеди брзо

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Име бренда: NoEnName_Null
  • Прибор за дии: ЕЛЕКТРИЧНИ
  • Порекло: Кини