15шт Конопатки За Примену Прелива Једноставна употреба ДИИ Црафт Чврста пластика 4/ 5/ 6 Инчни вишекратну употребу разбрасыватель Пунила за Тело Масе Ручно

Прање и одржавање возила

w22689

У присуству

дин.692
дин.1 740

Карактеристике:

【Издржљив материјал】Ове удобне ширење погодни за примену гит, гит, смоле, пунила за зидне панеле и многих других материја!Ширење имају елегантан тело за несметано ширење и произведен у трајању од полипропилена.

【Три величине】 пакет укључује пластични флексибилни ширење три величине, који гарантује да ћете увек бити разбрасыватель пунило жељену величину за обављање најбољих радова за поправку каросерије аутомобила.Сваки зид сцрапер лаган и лако чишћење за ефикасно поновну употребу као шпаклевочного алата.

【Пројекти аутоматско пуњење каросерије】 Наши производи су поуздани инструменти за широк спектар радова за попуњавање тела аутомобила са коришћењем прелива, глазура, пунила и конопаток.Флексибилни ивице вам омогућавају да брзо и лако применити, дистрибуирати и дају облик.

【 Прање и поновна употреба 】 Ширење може опрати и поново користити за више пројеката или само баци, када завршите, што их чини одличним за оне који чини све од себе, тако и за професионалце!Сет пластичних пиггинг идеалан за попуњавање рупа и пукотина у зидовима, што га чини идеалним за украшавање и заједничких пројеката ДИИ.

【За рад за поправку аутомобила】Користите за поправке каросерије возила филер, стекловолоконную смола и друге формулације.Економичан за малих и великих радова.Брза примена за рад са пунила, глазура, шпаклевками и конопаткои, идеалан за припрему, бојење великих холстов или за једноставне радиности.

Техничке карактеристике:

Материјал: полипропилен

Боја: наранџаста

Величину (око):

S:9x6.7x10cm/3.5x2.6x3.9inch (Дужина врха x висина x дужина дна)

M:11.6x7.3x12.9cm/4.6x2.9x5inch (Дужина врха x висина x дужина дна)

L:14x8.5x15.5cm/5.5x3.3x6.1inch (Дужина врха x висина x дужина дна)

Пакет укључује:

15 ком. x разбрасыватель пунила за каросерије

Напомена:

1. Због разлике у светлу и екран боја производа може мало разликовати од боје на фотографијама.

2. Могућа су одступања на 0,5-2 цм за ручно мерење.

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-08-21

    Добра цена, брза испорука, хвала! Изгледа да им добро уживајте:)

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Материјал: Пластика