Креативни ватерпрооф кецељу за љубитеље обрисати руке без мрље, домаћа кухиња каиш од ПВЦ, цртачки дизајн без рукава, основе

Роба за домаћинство

w1810

У присуству

дин.615
дин.879

[Робе укључују]: добићете одговарајући кецељу по вашем избору.

[Квалитетан материјал]: Производ произведена од квалитетног материјала, да га није лако деформише, рафинирани облик.

[Разноврсност стилова]: Производи имају различите боје на ваш избор, изаберите од многих модних стилова, које није лако бледи, /за домаћинство/удобне и практичне/дезинфекциона од загађења/добра чишћење и друге предности.

[Мултифункционални]: добар изглед, може ефикасно уклонити ваш умор, је потребним домаћим кухињски предмети, висок ниво изглед придаје породици топлу боју.

[Напомена]: због специфичности снимања и проблема са опремом за гледање производ има неку разлику у боји; при ручном димензији могућа извесна несигурност.

1. Роба ће бити послата у року од 1 до 7 радних дана након тога, како ћемо утврдити уплату.Ако робе нема на лагеру, испорука може да буде одложено.Одређено време зависи од обавештења сервиса.

2. време испоруке зависи од дестинације.У ретким случајевима строги обичај мало продужава време испоруке.Молим вас, будите стрпљиви.

3. Ми не преузимамо никакву одговорност за било какве локалне дажбине или порезе.Молим вас, пажљиво проверите вашу адресу приликом обраде налога.

4. Понекад то може да потраје више времена због лошег времена, да је губљење времена на царињење.Дакле, молим вас, стрпљиво чекати, када не добијете своју робу на време.

5. Ми ћемо вам вратити новац, ако можете да вратите производ у року од 7 дана од дана пријема из било ког разлога.Међутим, купац мора да обезбеди да је враћена роба су у свом изворном стању, а купац мора да сноси одговорност за испоруку приликом враћања робе.

6. Производи логистике: Ако изаберете Cainiao Special Лине - Супер Economic Логистицс Превоз, молимо вас, имајте на уму да је праћење економски парцела може да се ажурира само превозника у земљи/региону дестинације, провајдери логистичких услуга обећавају само испоруку или време доласка у земљу одредишта, економске канали не пружају информације о логистици за праћење додатне информације претпоставља да купци траже у локалну пошту.(Неким економским посылкам ће бити додељен нови број логистичких изнад главе, када су пристигли у земљу одредишта.Ако је почетни број транспортни товарни лист не може бити изабрана, можете да се повежете са продавцем, да је он тражио за вас нови број логистичког товарни лист.)

Ако изаберете одређени добављач начин логистике транспорта, молимо вас, имајте на уму да је ажурирање такав логистичке информације ће бити спор! (Купци који желе да затражи информације о логистици, молим вас, не бирају овај начин транспорта!!!) Ако не можете да пронађете информације о логистици, молимо вас да нас контактирате, а ми ћемо се вратити са вама, тако да не затевайте спор!

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-05-29

    Добро дошао мој 10-годишњи дете. Не за одрасле. Добио недељу дана после очекиваног датума доласка.

  • Анонимни прегледања
    2023-06-17

    СВИЂА ми се

  • Анонимни прегледања
    2023-04-24

    Испорука је била брза😊 Велико хвала продавца. То је поклон, тако да ја не вынимаю га из паковања. Изгледа добро, квалитет одговара цену.

  • Анонимни прегледања
    2023-04-25

    ОДЛИЧНО 👌👍

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Материјал: ПВЦ
  • Стил: Цртани
  • Класификација: Кецељу без рукава
  • CN: Зхејианг, Гуангдонг, Хубэй
  • Порекло: Кини
  • Име бренда: MOONBIFFY
  • Број модела: ZN4587