Sharkbang 101 Лист А5 А6 А7 Бележница неукоричен Girls's Минд за Допуну Спирального Обавезујуће Унутрашње Странице Линија Мрежа је Празна Дневни ред Пун Комплет

Свеске и бележнице

w14714

У присуству

дин.504
дин.548

106

Sharkbang 101 Лист А5 А6 А7 Бележница неукоричен Girls's Минд за допуну спирального обавезујуће Унутрашње странице Линија мрежа је Празна дневни ред Пун комплет

Име: Girls's минд А5 А6 А7 за допуну папира

Листова: 101

Папир садржи :

Треба направити 10 листова

Поравнајте 30 листова

Очистите 30 листова

Прихвати 30 листова

Најбољи комплетан сет папира за пуњење, не пропустите ~

1. Ми примамо уплате преко Алипаи, West Union, TT. Све главне кредитне картице су прихваћене кроз сигурно плаћање процес ЕСЦРОВ.Уз помоћ платформе за плаћање

2. Уплата мора бити извршена у року од 3 дана од дана поруџбине.

3. Ако не можете да поставите свој налог одмах након затварања аукције, молимо вас, сачекајте неколико минута и покушајте поново. Уплате морају бити завршени у року од 3 дана.

1. Испорука широм света. (Осим неких земаља и APO/FPO)

2. Поруџбине се обрађују благовремено након потврде о уплати.

3. Ми вршимо испоруку само на адресе налога.Адреса вашег налога мора да се подудара са адресом испоруке.

4. Представљене слике не одговарају стварном робу и дати су само за референцу.

5. Време испоруке услуге је обезбеђен од стране превозника, а не укључује викендом и празницима.Време испоруке може да се мења, посебно у сезони годишњих одмора.

6. Ако сте добили пакет у року од 30 дана од дана уплате, молимо вас да нас контактирате.Ми отследим слање и да ће вас контактирати у најкраћем могућем року одговорити.Наш циљ је задовољство купаца!

7. Због стања залиха и разлике у времену ми ћемо брод ваш производ са нашег првог расположивог магацина за брзу испоруку.

1. Имате 7 дана да контактирате са нама, и 30 дана да врати робу од датума пријема.Ако овај производ је на располагању више од 7 дана, он сматра да користе, и МИ не донесе вам ПОВРАЋАЈ новца ИЛИ ЗАМЕНУ.Нема изузетака!Схиппинг трошкови су плаћени од стране продавца и купца на пола.

2. Све су враћене робе морају бити у оригиналном паковању, а ви треба да нам обезбеди број за праћење испоруке, специфичан узрок леђа и број вашег налога.

3. Ми ћемо вам вратити укупан износ победничког понуде приликом пријема робе у свом изворном стању и паковању са свим компонентама и прибором у пакету, након што купац и продавац аннулируют трансакцију са Алиекпресс.Или можете наручити замену.

4. Узмемо на себе све трошкове испоруке, уколико производ (а) не одговара прогласила.

1. Ограничена гаранција произвођача на оштећене производи износи 12 месеци (осим објеката, оштећених и/или користи у друге сврхе након пријема).На прибор обезбеђен гаранција 3 месеца.

2. Оштећене робе треба да се прогласи и враћен у року од гарантног рока (и, по могућности, у оригиналном паковању).Морате да нам кажете, шта је недостатак, и извештај број вашег налога.Ми не ремонтируем и не замењује роба са истекао гаранцијом.

Правите резервацију на Алиекпресс, ви се слажете са свим напред наведеним правилима!

Ми подржавамо високе стандарде квалитета и посвећени 100% задовољство купаца!Повратне информације је веома важно молимо вас да нас контактирате одмах, пре него што оставите неутралан или негативан коментар, тако да можемо да на задовољавајући начин одговори на ваша питања.

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-04-28

    Они су лепе и доступне по цени, препоручујем да купите. Такође је страница као уводне речи

  • Анонимни прегледања
    2023-08-29

    Ја сам веома задовољан својом куповином, странице су веома лепе, веома доброг квалитета, величина праву. Ја не могу дочекати да пишу на ове мале страницама, да је то апсолутно дивно, ја сам сувише задовољан својом куповином, хвала вам пуно, драги продавац

  • Анонимни прегледања
    2023-07-29

    Брза испорука и лепе.😍🥰 Као што је приказано од стране продавца. Хвала❣️

  • Анонимни прегледања
    2023-05-07

    Веома добар квалитет, савршено погодан за попуњавање моје датотеке а6

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Име бренда: SHARKBANG
  • Величина: A5 A6 A7
  • тип 2: бележница у корицама
  • Тип: Папир пуњење
  • листови: 101 лист
  • Број модела: 20211106