Нове вруће 3 ком 18650 Поклопац пуњача Случај за банке храна ДИИ Box 3 УСБ порта

Прибор и делови

w132151

У присуству

дин.374
дин.574

Нове Вруће 3 Ком 18650 Поклопац За Пуњач Повер Банк Случај УРАДИ Box 3 УСБ Порта

Карактеристике:

Без заваривања.

Капацитет батерије треба да буде исти.Не окрећите батерија, иначе матична плоча ће бити оштећен. (Лист позитиван, а пролеће је негативан.)

Једноставан за коришћење и поуздан

Можете поставити 3 батерије (батерија батерије нису у комплету.)

Плуг анд плаи, изнесите напајање преко УСБ-порт, подсоедини кабл за пренос података, доћи до ручних уређаја, готових за пуњење

Спецификација:

Улаз: 5 У 1 А

Излаз: 5 У 1 А

Модел батерија: 18650

Заряжаемые батерије: 3 ком.

Величина: 22 мм * 65*98 мм

Напомена: Стварни боја може мало разликовати од слике из другог монитора и светлосног ефекта.

1 к футрола за напајање (без батерије)

Ми вршимо испоруку широм света (осим неких земаља и APO/FPO).

Ми вршимо испоруку само на адресе налога.Адреса вашег налога мора да се подудара са адресом испоруке.

Поруџбине се обрађују благовремено након потврде о уплати.

Ми ћемо пакет из Кине авионом.

Време испоруке зависи од превозника, царине и мандата дестинације и других фактора.Већина парцела могу се добити у року од 20 радних дана (4 недеље).Погледајте испод информације о времену испоруке и квантитативних података:

Прихватамо захтеве за повраћај робе путем е-маила у року од 7 радних дана од пријема вашег налога.Ако се роба налази у вашем поседу више од 7 дана, он сматра да користе, и нећемо издати вам повраћај новца или замену.

Ако нисте задовољни добијеним производом, молим вас, вратите га у року од 7 дана за замену или повраћај новца.Молимо вас, контактирајте нас да бисте добили упутство, пре него што се врате робу.

Све су враћене робе морају бити у оригиналном паковању, а ви треба да нам обезбеди број за праћење испоруке, специфичан узрок леђа и ид број вашег налога.

Ако је роба неисправна у року од 3 месеца, ми ћемо вам послати замену без додатног плаћања или нуде повраћај новца након добијања дефектного робе.

Ако је роба неисправна по истеку 3 месеца, и даље можете послати нам га назад.Послаћемо вам нову након добијања дефектного робе.Али морате да платите додатне трошкове испоруке.

Ви се слажете са свим напред наведеним правилима, када поруџбине на Алиекпресс!

Ако сте задовољни са нашим производом и услугом, молимо вас да нам оставите позитиван преглед са оценом 5 звездица, што је веома важно за нас.Ми ћемо бити веома захвалан ако можете да оставите овде своје праве утиске.

Ако нисте задовољни са робом или наше услуге, молимо вас да нас контактирате пре него што напусти било какве повратне информације, ми ћемо одмах решити проблем, хвала!

Молимо вас да нам пошаљете поруку са 9:00пм.to 18:00 часова. (ГМТ 8) од понедељка до суботе.

Ако имате било каквих питања, молимо вас да нам пошаљете емаил и дајте нам прилику да вам помогне.Одговори на све поруке ће бити дата у року од 1 радног дана (осим државних празника у Кини).Ако нисте добили одговор на наш, молимо вас да пошаљете поруку поново, и ми ћемо вам одговорити у најкраћем могућем року.

Извињавамо се због кашњења у одговору на празницима (укључујући и недеља).

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-04-12

    Одличан квалитет. све је јасно прикупљено. док ради, пуни и пуни

  • Анонимни прегледања
    2023-05-04

    Добио пуњач, споља изгледа лепо. Поставио три потпуно терети сильноточных батерије Самсунг, од којих свака приказује 4,12 волти. Одмах на семафору блока неког высветилось 50% батерије. Прикључен пуњач за пуњење - не пуни. Покушао да пуните телефон -пуњење не ради. Желео је да онемогућите закључавање-она не искључује.

  • Анонимни прегледања
    2023-08-19

    Све ради исправно!

  • Анонимни прегледања
    2023-04-30

    брза испорука.квалитетан производ👍🔥

  • Анонимни прегледања
    2023-05-05

    Споља све без дефеката и оштећења

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Врста прибора: Прибор за пуњача

Ознаке: прибор за батерије, опрема за пуњење уређаја, батерије повер банк 18650 3 батерије, поклопац за батерије повер банк 18650 3