11Л Преносни походное кофу велики капацитет за складиштење воде без цурења за камповање Риболов пикник Планинарење канистер за воду за пиће

Камповање и планинарење

w1202

У присуству

дин.1 772
дин.3 937

11Л Походное Канту за Складиштење Воде Великог Капацитета Портабл Планинарске Торба за Воде са Преносивом Чесме за Риболов на отвореном Пикник планинарење

Карактеристика:

1. Безбедно: Произведена од новог материјала ЈП хране квалитета, јединствене боје, чист, без примеса и мириса, који обезбеђује безбедно коришћење канте од извора.

2. Са преносивом чесме: преносиви славина може да замени заптивна поклопцем за постизање боље стезање.Излаз воде из чесме велики, и ручка може слободно да подесите количину воде.

3. Лако прање/убризгати воду: горловину цеви великог пречника 9 цм лако чисти и убризгати воду.Згуснутог зида бурад, слип, отпорна на огреботине, ударце и корозије, јака и издржљива.

4. Са удлинительной цеви славине: погодан за усмеравање протока воде, са стране има гнездо за складиштење удлинительной цеви за лак приступ и коришћење.

5. Гаранција задовољства: Ми се трудимо да обезбеди сваком клијенту највиши ниво услуга клијентима, да вам обезбеди пријатно искуство куповине.Ако имате било каквих питања или вам је потребна помоћ, молимо не устручавајте се да нас контактирате директно.

Спецификација:

Материјал: прехрамбене полиетилен

Боја: војни зелена

Величина: око 34 * 24 * 15 цм/13.38 * 9.44 * 5.90 ин

Капацитет: 11 л

Тежина: 520 г

Пречник, затварање великог стабла: 9 цм/3,54 унутра

Напомена:

Због различитих монитора и светлосног ефекта стварни боја производа може мало разликовати од боје, представљени на фотографијама.Хвала!

Молим вас, дозволите одступање мерења на 1-2 цм због ручног мерења.

1 к канта за воду

1 к Променљивог поклопац чесме

1 к Удлинительная чесма цев

1 к Четка за чишћење

Коментари купаца

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Материјал: PEVA
  • Капацитет: 10л
  • Повијати: 520 g
  • Порекло: Кини
  • Величина: 34x24x15 cm