ZORRO Брасс.Променљивог пасте од нерђајућег челика, упаљач, Нова оригинална унутрашња лепљење, гас пламен, прибор за паљење керозин, уради сам

Роба за домаћинство

w1170

У присуству

дин.1 555

Месинг ZORRO.Променљивог упаљач од нерђајућег челика, нова оригинална унутрашња лепљење, гас пламен, прибор за керосинового воспламенителя, уради сам

Када купујете 2 комада и више, ви ћете добити додатни попуст у износу од 2%.

Напомена: Молимо вас, попуните информације о испоруци у потпуности, у супротном логистика може да буде одложено или чак и ви не можете бити примљени.

Пошто се гориво не може ући у авион, код нас није било бензина / керозин у нашим зажигалках.Мораћете свој бутан / керозин.

Хвала вам пуно!

Након пријема вашег налога прегледамо сваки производ, да се уверите у квалитет.Обично, ми смо испоручити робу у року од једног-два дана у присуству залиха.То ће вам обезбедити најбоље утиске од куповине.

Назив производа: Интерна пасте за гасом упаљачи Zorro

Нето тежина: 31 г

Материјал: метал

Величина: 35*53*12 мм

Боја: као на слици

1. Ми примамо уплате преко Алипаи, West Union, TT. Све главне кредитне картице су прихваћене кроз сигурну систем условног депонирования.

2. Уплата мора бити извршена у року од 3 дана од дана поруџбине.

3. Ако не можете да поставите свој налог одмах након затварања аукције, молимо вас, сачекајте неколико минута и покушајте поново. Уплате морају бити завршени у року од 3 дана.

Прихватамо средстава и размену, ако производ има недостатак.Молимо вас да нас контактирате у року од 7 дана по свим питањима.Ми ћемо се потрудити да вам обезбеди пријатно куповину.Ми смо увек се потрудити да постигне свој задовољи, ако имате било каквих проблема са куповином, молим вас, не устручавајте се да нас контактирате.

Драги пријатељу, ако имате било каквих проблема, молимо не оклевајте да нас уместо да отвори спор или оставите негативан коментар!

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-05-19

    добро

  • Анонимни прегледања
    2023-08-04

    Поклон ставили силиконски, ситница, али лепо)

  • Анонимни прегледања
    2023-08-03

    INCERT одлично устао у оригиналну Зиппо. Седи чврсто и не гаси, ако се често играте. Дао мању тежину. Отвара баш гласно. Свим задовољан. Пратите не прате. Продавац ставио усник (за једнократну употребу) на поклон.

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Име бренда: ZORRO
  • Порекло: Кини
  • Материјал: Метални
  • Број модела: 902

Ознаке: оригинални инсерт за упаљача zorro, челика прибор за паљење, пасте за упаљаче са реактивным пламену, пасте за упаљаче са керосином