Додатне пешкире од микрофибер крпе за прање аутомобила, универзални плюшевое пешкир од микрофибер без ивице, салвете за чишћење делова аутомобила

Прање и одржавање возила

w1144

У присуству

дин.73
дин.102

Предности производа:

1. Супер-упијајући: Ови неабразивные чишћење пешкири од микрофибер одмах апсорбују воду, не остављајући ворсинок или развода.Од путничких аутомобила, мотоцикала, камиона, електричних апарата до радних столова, гараже и канцеларија хемијска средства за чишћење могу да се користе за чишћење, без обзира користи вода или не.Они ће вам обезбедити одличне утиске од жетве.

2. Сверхдлинные плиш и меких материјала и нема огреботина: сверхмягкие и супер-упијајући чишћење пешкири од микрофибер, које можете користити као убруса за прање возила, пешкири за сушење аутомобила, пешкири за полирање аутомобила, пешкири за вощения и завршних пешкире.Плиш површина одличан за уклањање прљавштине, док је мека површина идеалан за полирање.

3. За вишекратну употребу и дуготрајне: они су издржљиви, имају квалитетну линију и ојачана ивице, спречавају их разваливание и могу бити изложени машинско прање до 500 пута.Они су светлост, упијајући влагу и брзо се суши, што олакшава прање аутомобила и рад са детаљима.

4. Он може брзо да избрише мрље од воде са каросерије аутомобила и осушите, а пластике дизајн повећава апсорпција воде, и обеззараживание није тако лако да сачувате.Мека на додир тканине, као памук, практично није у контакту са кожом и лако брише прљавштина и мрље од воде.Одличан упијања воде, три пута више него код производа од памука.Не изазива иритацију коже, алергије.Леп изглед и засићене боје. Су одговорни за лепоту аутомобила пешкире.

5. Употреба и брига: Ове високо-салвете од микрофибер може безбедно користити на различитим површинама у сувим, влажним условима или када се прскају.Увек сачувајте сува после употребе.Одвојена од других објеката и прање ручно или у машини у топлој води на температури испод 60 °Ц До не користите омекшавање ткива и вхитенерс.

Техничке карактеристике:

Боја: сива и жута

Величина: 40*40

Тежина: око 80 г

Материјал: сверхтонкое влакно

ОБАВЕШТЕЊЕ:

1. Боја на слици је наведен само за референцу.Зависи од стварне робе.

Списак робе: Пешкир за прање аутомобила од коралног вуненом * 1

Коментари купаца

  • Анонимни прегледања
    2023-04-21

    то је веома добро.

  • Анонимни прегледања
    2023-06-17

    Καλά

Додај коментар

Техничке карактеристике

  • Порекло: Кини
  • Име производа: Додатне пешкире микрофибер
  • Тип: Богат пешкир
  • Функција: Супер упијајући
  • Величина: 40x40cm

Ознаке: пешкире, крпе за прање аутомобила, многоцелевая